Serveis especials

Màxima potència i rendiment pel teu vehicle

Al nostre taller creiem que el teu vehicle mereix el millor. Per això, els nostres serveis especialitzats estan dissenyats no només per mantenir, sinó per elevar el rendiment del teu vehicle a nous nivells.

Descarbonització amb gas HHO

Utilitzem la tecnologia més avançada de gas HHO per eliminar de manera eficaç els dipòsits de carboni que s'acumulen al motor. Aquest procés restaura la potència i l'eficiència del motor, reduint així el consum de combustible i les emissions contaminants.

Demana cita ara!
DEMANA PRESSUPOST ARA!
Descarbonitzar

Beneficis

 • Reducció d'emissions: Disminueix significativament les emissions contaminants.
 • Millora de rendiment: En eliminar els dipòsits de carboni, el motor funciona més eficientment, resultant en una millor resposta i potència.
 • Estalvi de combustible: En eliminar les obstruccions al motor, s'aconsegueix una combustió més eficient, reduint el consum de combustible.
 • Visa útil perllongada del motor: En mantenir el motor net, es preveu el desgast prematur dels seus components, estenent la seva vida útil.

Neteja de filtres de partícules (FAP)

Realitzem una neteja profunda i meticulosa dels filtres de partícula, usant tècniques que restableixen la funcionalitat òptima del filtre i asseguren el rendiment del motor.

FAP

Beneficis

 • Prevenció del bloqueig del filtre: La neteja regular evita el bloqueig del filtre de partícules, un problema comú que pot portar a reparacions costoses.
 • Millora de l'eficiència del motor: Un filtre de partícules net permet que el motor funcioni de manera més eficient, mantenint un rendiment òptim.
 • Reducció d'emissions nocives: Assegura que el filtre capturi i elimini efectivament les partícules nocives, reduint així les emissions contaminants.
 • Estalvi econòmic: La neteja del FAP és molt més econòmica que la seva substitució, oferint una solució rendible per mantenir el sistema d'escapament en condicions òptimes.

Optimització electrònica de vehicles

A través de la reprogramació del programari del motor, oferim personalitzacions que s'adaptin a les vostres preferències de conducció. Tria entre programacions ECO per a una millor eficiència del combustible, o Sport per a un augment significatiu de potència.

Demana cita ara!
Demana pressupost ara!
Optimització electrònica del cotxe

Beneficis

 • Personalització del rendiment: permet ajustar el rendiment del motor segons les preferències personals, ja sigui per maximitzar l'eficiència del combustible o per augmentar la potència.
 • Millora de la resposta de l'accelerador: Experimenta una millora significativa en la resposta de l'accelerador, fent que la conducció sigui més àgil i plaent.
 • Reducció del consum de combustible: Les configuracions ECO poden reduir el consum de combustible, resultant en estalvis significatius a llarg termini.
 • Augment de la potència: Les configuracions Sport incrementen la potència i el parell motor, oferint una experiència de conducció més esportiva i dinàmica.